Çukur 131. bölüm final izle

Çukur 131. bölüm final izle

Çukur 131. bölüm final izle Show TV ekranlarında yayında. Dizinin takipçileri Çukur 131. bölüm full izle, Çukur tek parça izle, Çukur son bölüm izle, Çukur Puhu TV izle, Çukur 7 Haziran 2021 izle seçeneklerini araştırmakta.

A+A-

Çukur 131. bölüm final izle 7 Haziran 2021 Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayında. Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisinin son bölümünün ardından Çukur 131. bölüm full izle, Çukur tek parça izle, Çukur son bölüm izle, Çukur Puhu TV izle, Çukur 7 Haziran 2021 izle seçeneklerine yanıt arayanlar haberimizden gerekli linklere ulaşabilecekler.

Çukur 131. Bölüm Final Full izle

Çukur final bölümünde; Yamaç ile Amca ölümüne mücadeleye girişiyor. Koçovalı ailesi ile beraber Çukur, hayatlarının en büyük ve en önemli savaşlarından birini veriyor. Herkes bütün hayatını riske atarken kimlerin kazanıp kimlerin kaybedeceğine, kimin yaşayıp, kimin öleceğine ise kader yanıt veriyor.

cukur-131-1.jpg

Geçmişten gelecek olan misafirler, büyük sürprizler, fedalar ve vedaların damga vuracağı Çukur’un büyük finalinde tansiyon bir an olsun düşmüyor. Koçovalılar hem acıya hem de mucizelere aynı anda tanıklık ederken unutulmaz anlar Çukur’da her şeyi sonsuza kadar değiştiriyor.

Çukur Son Bölümde Neler Yaşandı?

Yamaç ile Efsun’un düğününün hemen sonrasında mahalleye geri dönen Koçovalılar, büyük bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Çukur’u terk etmek durumda kalan Koçovalı kardeşler, yaptıkları plan sonunda hem Şahram’ı hem de Amca’ya karşı ölümüne bir savaş başlattı.

cukur-131-2.jpg

Çukur'a bir zarar gelmeden Amca'yı ve Şahram'ı tuzağa düşürmek isteyen Yamaç, mahallenin dışında Şahram'ın adamlarına karşı saldırıya geçti. Yamaç’ın bu oyununu fark eden Şahram ise karşı atağa geçince büyük savaş başlamış oldu.

Koçovalıların kaldığı güvenli evin yerini tespitini yapan Şahram, adamlarına saldırı emrini verirken Koçovalı kadınlarının bulunduğu eve saldırı düzenlendi. Ancak Koçovalı kadınlar bu saldırıdan kıl payı kurtulurken evi geri dönen Yamaç, Vartolu, Cumali, Medet ve Metin ise gördükleri manzara karşısında adeta büyük bir şok yaşadı. Kadınların evde olmadığını gören Yamaç, ailesinin Amca'nın eline düştüğünü düşünerek kendini feda etti.

Çukur 131. Bölüm izle İçin Tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.