Çukur 4. sezon 38. bölüm izle

Çukur 4. sezon 38. bölüm izle

Çukur 4. sezon 38. bölüm full izle takipçiler için yayında. 31 Mayıs 2021 akşamında Show TV’de yayınlanan Çukur 4. sezon 38. bölüm tek parça halinde Puhu TV platformunda. İşte Çukur 4. sezon 38. bölüm sansürsüz izle linki

A+A-

Çukur 4. sezon 38. bölüm ile Show TV ekranlarında yayında. 31 Mayıs Pazartesi akşamında izleyenler buluşan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisinin son bölümünde; Yamaç ile Efsun’un düğünleri sonrasında mahallede Koçovalıları bir sürpriz beklemektedir.

Çukur 4. Sezon 38. Bölüm İzle

Koçovalıların yokluğunda Çukur’u ele geçiren Şahram önüne gelen herkese eziyet etmektedir. Bu durum karşısında hazırlıksız olan Koçovalılar tam da yaralarını sarmaya çalışırken Cumali Amca mahalleye diz çöktürerek Çukur’un kutsal değerlerini aşağılamaya başlar.

cukur-4-sezon-38-bolum.jpg

Çukur’u yok etmekte oldukça kararlı olan Amca’nın kararları sonrasında Yamaç da yeni bir adım atar. Şahram'ın zulmü altında ezilen mahalleliler Yamaç’tan yeni bir hamle beklemektedir. Ancak son anda Yamaç’ın oyununu çözen Şahram hiç beklemeden karşı saldırıya geçince olanlar olur ve bir kez da Çukur iyiden iyice karışır.

Çukur 4. Sezon 38. Bölümünü İzlemek İçin Tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.