Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Değiştirildi

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Değiştirildi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 31 turizm merkeziyle 10 kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesinin sınırları yeniden belirlendi.

A+A-

AA

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 30 turizm merkezi ile 5 kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi iptal edilirken, 31 turizm merkezi ile 10 kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesinin sınırları yeniden belirlendi.

Denizli'deki Değişiklikler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayının ardından Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğü giren karara göre Denizli Çardak-Beylerli/Burdur Akgöl Termal Turizm Merkezi ile Denizli Termal Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi iptal edildi.

Denizli Akköy-Gölemezli Termal Turizm Merkezi, Denizli Buldan-Tripolis Termal Turizm Merkezi ve Denizli Buldan-Tripolis Termal Turizm Merkezi’nin sınırları ise yeniden belirlendi.

Aydın Buharkent/Denizli-Sarayköy Termal Turizm Merkezi’nin adı Denizli Sarayköy Termal Turizm Merkezi olarak değiştirilerek, sınırları yeniden tespit edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.