Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım BASİAD'ı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım BASİAD'ı Ziyaret Etti

Bu ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selim KASAPOĞLU, Yöneyim Kurulu Başkan Yardımcısı Şeref ARPACI, Yönetim Kurulu Üyeleri , Zafer Ersin TOPOĞLU, Murat Tahir ALTINDAĞ, Ahmet ERTUĞRUL, Ahmet ZEYBEK, ve Osman UĞURLU ev sahipliği yaptılar.

A+A-

BASİAD Başkanı Selim KASAPOĞLU, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mustafa YILDIRIM’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ettikten sonra BASİAD’ın etkinlikleri, BABADAĞ’ın arazi yapısı sosyal ekonomik hayatı ile ilgili bilgilendirme yaptı, ardından sözü kendilerini tanıtmaları için BASİAD Yönetim Kurulu Üyelerine verdi, onlarda kendilerini tanıtarak firmaları ile ilgili bilgiler verdiler.

 

Tekstilin üretim safhasından pazarlama ve satış safhasına kadar olan gelişmeler, tekstilin geleceği konularında ve iş hayatındaki mevzuat değişiklikleri ile bunların yansımaları üzerinde çok yönlü konuşmalar yapıldı.

 

Samimi bir sohbet ortamında yapılan görüşmeler Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından dikkatle takip edildi.

 

Konuşmalardan sonra Cumhuriyet Başsavcısı sayın Mustafa YILDIRIM BASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek BASİAD ‘tan ayrıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.