Dalbudak Evi Yanan Aileyi Teselli Etti

Dalbudak Evi Yanan Aileyi Teselli Etti

Dalbudak’tan örnek davranış

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, Kayıhan Mahallesi’nde dün gece yaşanan ev yangınında söndürme çalışmalarını takip etti ve mağdurları ziyaret ederek onlara geçmiş olsun dileklerini iletti, üzüntülerini paylaştı.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, Kayıhan Mahallesi’nde katıldığı ev ziyaret programı sonrasında mahalleden ayrılmak üzere iken 22.00 sularında 3018 sokakta yaşanan yangına şahitlik etti.

 

İtfaiye sesleri duyan ve konu ile ilgili bilgi alan Dalbudak, vakit kaybetmeden ev yangının yaşandığı sokağa geçti. Burada yangın söndürme faaliyetlerini yakından takip eden Dalbudak, yangının kontrol altına alınmasının ardından itfaiye görevlilerinden bilgi aldı. Yangının yaşandığı evde ikamet eden Ali Şakır ile bir süre görüşen Dalbudak, geçmiş olsun dileğinde bulunarak “Allah bir daha böyle acıları kimseye yaşatmasın. Yangın, sel gibi olaylar insanımızı derinden etkilen olaylar. Herkesin yardımına koşan Sevgi Elimiz var. Gerekli irtabatı kurarak sizler için neler yapabilir onu konuşacağız. Tekrar geçmiş olsun” dedi.

 

Es sahibi Ali Şakır da AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak’a hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.