Dar Bölge’ye Denizli Damgası

Dar Bölge’ye Denizli Damgası

Ege Bölgesinin en iyi bisikletçilerini bir araya getiren Dar Bölge Bisiklet Yarışlarına Denizlili sporcular damga vurdu.

A+A-

Bisiklet Federasyonu tarafından desteklenen ve Türkiye'de eş zamanlı bir şekilde 12 bölgede organize edilen Dar Bölge Bisiklet Yarışlarının bir ayağı Nazilli ilçesinde yapıldı.

Çevre şehirlerin sporcularının arasında organize edilen bu yarışmalarla yeni yeteneklerin keşfi ve sporcuların daha iyi derecelere ulaştırılması amaçlanıyor. Aydın, Denizli, Manisa İzmir, Balıkesir, Antalya ve Muğla illerinin sporcularını bir araya getiren Dar Bölge Yarışları erkeklerde 5, bayanlarda 2 kategoride yapıldı.

İlk 3 Denizli’den

Denizlili sporcular katıldıkları 4 kategoride de birincilik kürsüsünde yer aldı. Özellikle Yıldız B kategorisinde Berkant Taşçı birinci, Musab Arabacı ikinci, Said Mirza Erken de üçüncü olarak kürsüde diğer illere yer bırakmadılar.

Denizlili sporculardan Hakan Yıldırım, Mustafa Tekin ve Ramazan Erken yarıştıkları kategorilerinde birincilik kürsünde yer aldı. Denizlili sporcuların performansı ayakta alkışlandı. Şampiyona sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.