Dazkırı MYO tamamlanacak

Dazkırı MYO tamamlanacak

Afyonkarahisar’ın Dazkırı İlçesi’nde yıllar önce yapımına trafik hastanesi olarak başlanan, daha sonra Meslek Yüksek Okulu olması için Kocatepe Üniversitesi’ne devredildiği halde tamamlanamayan inşaatın bitirilmesi için Alkim ve Dazkırı Belediyesi devreye

A+A-

Dazkırı’da yapımı bir türlü tamamlanamayan binanın Alkim Kimya’nın bağışıyla bitirilmesi için bir dizi görüşme yapıldı.

Binaların yüksek okula uygun hale getirilip eğitim- öğretime geçilmesi için Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan ve belediye meclisi üyelerinin girişimleri sonucunda Alkim Alkali Kimya AŞ tarafından bağış yapılarak bitirilmesi için protokol hazırlıklarını görüşmek üzere girişim başlatıldı.

Dazkırı Kaymakamı M.Beşir Nursaçan, Belediye Başkanı İsmail Taylan, Belediye Meclis Üyesi Naciye İpek ve Alkim Genel Koordinatörü Nihat Erkan’dan oluşan heyet, önce Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ardından da Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı ziyaret etti. Görüşmelerde protokol hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, yakın bir tarihte protokol imzalanarak, binaların tamamlanması için fikir birliğine varıldığını, bu projenin de büyük bir kısmının tamamlandığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.