Dazkırı'da Bakanlı Bayram

Dazkırı'da Bakanlı Bayram

Dazkırı'da Bakanlı Bayram

A+A-

Başkan Taylan’dan şehitlere vefa

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle bazı ziyaretler ve bayramlaşma programları düzenlendi. Dazkırı İlçe Kaymakam Vekili Necdet Uçar, Belediye Başkanız İsmail Taylan, İlçe Jandarma Komutanı Fedat Kazma ve İlçe Emniyet Amir Vekili Mehmet Cangül birlikte ilçe merkezinde ve köylerde bulunan şehit yakınları ve gazilerin evlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.


Dazkırı’da Bakanlı Bayram

Bayram nedeniyle memleketi olan Afyon’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Dazkırı’da bayramlaşma programına katıldı. Programa Afyon Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Jandarma Komutanı J. Albay Orhan Sırma, Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal ve beraberindeki heyet Dazkırı Belediyesi Düğün Salonu’nda bayramlaştı.


Belediye Başkanı İsmail Taylan ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programında projesi hazırlanan;  içme suyu hattı, atık su arıtma tesisi, top tepesine kent ormanı mesire alanı yapılması, ilçeye doğal gaz getirilmesi ve daha önceki dönemde belediye tarafından Adalet Bakanlığına cüzzi bir miktarda satılan arsa üzerine Adliye binası yapılmasını içeren dosya hakkında Bakan Eroğlu’na bilgi verip projelerle ilgili destek istedi.


Belediye Başkanı Taylan, Bakan Veysel Eroğlu’na Dazkırı’da dokunan antik halı ve Sami Nebioğlu tarafından Osmanlı zamanında bakır kabartma sanatı olarak bilinen Rölyef sanatı ile yapılmış portresini hediye etti.

Bayramlaşma programı, Belediye Başkanı İsmail Taylan’ın açılış konuşmasının ardından, Dudu Özkal, Ali Özkaya ve Bakan Veysel Eroğlu’nun konuşmalarının sonrasında, halkla bayramlaşmayla sona erdi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.