Demirtaş: Hayal kırıklığına uğradık

Demirtaş: Hayal kırıklığına uğradık

Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şube Başkanı Turgay Demirtaş, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yaptığı banka promosyon ihalesinin tam bir hayal kırıklığı ile sonuçlandığını söyledi.

A+A-

İhalenin eğitim çalışanlarını tatmin etmediğini kaydeden Demirtaş, “Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 15 Ocak 2016 tarihinde banka promosyon ihalesi yapılmıştır. Türk Eğitim Sen’in gözlemci olarak katıldığı bu ihale hayal kırıklığı yaratmıştır. İhaleyi üç yıl için peşin ödeme şartıyla 1156 TL’ye Ziraat Bankası almıştır. Denizli’de yaklaşık 8 bin 700 eğitim çalışanının büyük bir merak ve heyecanla beklediği promosyon anlaşması eğitim çalışanları tarafından  tatmin edici bulunmamıştır” dedi.

“İPTAL EDİLMELİ”

Söz konusu ihalenin iptal edilmesini isteyen Demirtaş, “Hiç kimseyi hırsızlıkla suçlayamayız. Hiç kimseyi töhmet altında bırakmak istemiyoruz. Ancak Komisyonda Halk Bankasının yeterli süre olmadığı için hazırlanamadıkları ve ek süre istediklerini belirtmelerine rağmen bu isteğin komisyon tarafından dikkate alınmamasını manidar buluyoruz.  Eğitim çalışanlarını tatmin etmeyen bu anlaşmanın iptal edilip, yeniden bir ihalenin yapılıp çalışanların mağduriyetinin giderilmeli, bu rakam 1400 TL’nin üzerine çekilmelidir” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.