Demokratlar İktidara Talip

Demokratlar İktidara Talip

DP Denizli Milletvekili adayları Jeoloji Mühendisi Murat Öztürk, Yüksek Ziraat Mühendisi Azam Keçeli ve Huluki İlhan Buldan İlçesi Pazar yeri ve mahallelerinde seçim gezisini gerçekleştirdi.

A+A-

Vatandaştan Kırat’a oy isteyen adaylar, yeni Türkiye değil, güçlü Türkiye için iktidara talip olduklarını dile getirdiler.

 

Demokrat Parti Denizli Milletvekili adayları seçim gezilerini  kesintisiz devam ettirirken, yaptıkları görev dağılımıyla ilçe ve şehir merkezinde çalışmalarını sürdürüyor. DP Denizli Milletvekili adayları Murat Öztürk, Azam Keçeli ve Huluki İlhan Buldan İlçesi pazaryeri gezisinde vatandaşlara partilerini anlatarak oy istedi. DP adaylarına Buldan pazaryeri gezisi esnasında DP Buldan İlçe Başkanı Yusuf Ongan eşlik etti. Buldan pazaryeri ve mahalle gezilerinde vatandaşın ilgisinden memnun kalan adaylar, Kırat’ın şahlanarak, iktidara yürüdüğünü ifade ettiler. Yaptıkları gezi de vatandaşa partilerinin yaptığı icraatları anlatan DP Denizli Milletvekili adayı Jeoloji Mühendisi  Murat Öztürk, Dünya’da kendi kendine yetebilen 7 ülke arasında yeralan Türkiye’nin  samanı ithal eder hale geldiğine değindi. Öztürk, iktidar partisinin ülkeyi bir kaosun içine sürüklediğini ve devlet kurumlarını özelleştirerek sattığını söyledi. DP’nin bu ülkeye kazandırdıklarının göz ardı edilmemesi gerektiğine dikkat çeken Öztürk, Kırat’ın iktidara gelmesi ile yaptıklarını yine yapmaya devam edeceklerini söyledi. DP Denizli Milletvekili adayı Yüksek Ziraat Mühendisi Azam Keçeli ise, partilerinin iktidarları döneminde ülkeye kazandırılan yatırımların hiçe sayılmaması gerektiğini belirterek, Kırat’ın iktidarı ile halkın derin bir nefes alacağını söyledi. Keçeli, iktidar partisinin zengini zengin ettiğini, orta gelirliği fakirleştirdiğini belirterek, sandıktan Kırat’ın çıkması ile herkesimin hak ettiğini alacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.