DENİB Akademi'den Zaman Yönetimi Semineri

DENİB Akademi'den Zaman Yönetimi Semineri

DENİB AKADEMİ tarafından “Stres Yok Daha Zaman Var” etkinliği, 10 Nisan 2018 Salı akşamı yapıldı.

A+A-

DENİB AKADEMİ tarafından yapılan etkinliğe yoğun bir katılım olduğunu gözlendi. Etkinlik, İzgören Akademi’den Oytun Yumuşak tarafından aktarıldı.

Programda zamanın ne anlama geldiği, bakış açısı, kişilik tipleri ve özellikleri, mutluluk, stresten uzaklaşma ve zamanın nasıl daha etkin kullanılabileceği ile alakalı tavsiyeler sunuldu.

Öğrenilenler Burada Kalmasın

Programın açılış konuşmasını yapan Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, DENİB Akademi’nin Türkiye İhracatçılar Meclisi’nce TİM Akademi’den sonra sürdürülen örnek proje olarak gösterildiğini ve Akademi’nin programlarına gittikçe daha fazla ilginin olduğunu, eğitim sonucunda kazanılanların ve öğrenilenlerin burada kalmamasını, eşimize, çocuğumuza, arkadaşlarımıza, dostlarımıza mutlaka aktarılmasının önemini ifade etti ve eğitimin son bölümünde stresi yönetmek ile alakalı yaşamış olduğu bir anısını katılımcılar ile paylaşarak yoğun bir katılımla yapılan eğitim programına katılımlarından ötürü tüm katılımcılara ve eğitmenlere teşekkürlerini sundu.

DENİB AKADEMİ’nin eğitimleri 7 Mayıs 2018 tarihinde “Profesyonel Ekip Yönetimi Eğitimi” ile sürecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.