Denizli BASK'dan Parti Ziyaretleri

Denizli BASK'dan Parti Ziyaretleri

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu Denizli İl Başkanlığı pandemi döneminde ertelenen parti ziyaretlerini gerçekleştirmeye başladı.

A+A-

Konu ile alakalı şu açıklama yapıldı:

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu Denizli İl Başkanlığı olarak Pandemi döneminde yapamadığımız ziyaretleri kısıtlamaların hafiflemesi nedeniyle yapmaya başladık. İlk olarak İyi Partiyi, daha sonra MHP ve CHP'yi ziyaret ettik. En son Ak Parti İl başkanlığı Teşkilatlanmadan sorumlu Başkan yardımcısı Sayın Osman Tataroğlu'nu ziyaret ettik.

Sorunlardan Bahsedildi

Ziyaretimizde eğitim sorunları güncel olan memur zamları ve Pamukkale Üniversitesinde yaşanan gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Pamukkale Üniversitesinde son zamanlarda idari kadrolara akademik personelin görevlendirilmesinde dolayı rahatsızlığımızı siyasi partilerle paylaştık.

Ziyaretlerde BASK il başkanı olarak Hasan Baysal, Anadolu Eğitim Sendikası İl Başkanı Önder Kompas, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Bağımsız Sağlık Sen Temsilcisi İsmail Alpay, Anadolu Eğitim Sendikası  İl yöntimi Teşkilatlanma Baş.Yrd. Arif Tekin, Mali İşler Bşk. yrd.  Bilal Özhan, Basın İşl. Sor. Bşk.Yrd.  Erol Meşe, Anadolu Eğitim Sendikası  Pamukkale Üniversitesi Temsilcisi Ayşe Kan katılmıştır. Siyasi partilerimize bizleri ağırlamalarından dolayı teşekkür ederim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.