Denizli Büyükşehir Yenişafak’ta 3 parkı hizmete açtı

Denizli Büyükşehir Yenişafak’ta 3 parkı hizmete açtı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Yenişafak Mahallesi'nde içerisinde halı saha, yürüyüş yolları, fitness ve çocuk oyun gruplarının olduğu 3 parkı hizmete...

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Yenişafak Mahallesi'nde içerisinde halı saha, yürüyüş yolları, fitness ve çocuk oyun gruplarının olduğu 3 parkı hizmete açtı. Parklar hakkında açıklama yapan Başkan Osman Zolan, "2004 yılında 3-5 park olan Denizimizde bin 876 park sayısına ulaştık" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Yenişafak Mahallesi'nde yapımını tamamladığı, içerisinde halı saha, yürüyüş yolları, fitnes ve çocuk oyun gruplarının olduğu 3 parkı hizmete açtı. Yenişehir Halı Saha ve Park açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, davetliler, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış programı öncesi halı sahada çocuklarla bir süre futbol oynayıp kaleye şut çeken Başkan Zolan ve beraberindekiler renkli görüntüler oluşturdu. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Başkan Zolan, Denizli'nin yeşil alan konusunda parmakla gösterilen bir şehir haline geldiğini belirterek, "Şehrimizde kişi başına düşen yeşil alan çok üst seviyeye çıktı. 2004 yılında 3-5 park olan Denizimizde bin 876 park sayısına ulaştık. Dile kolay. Bunların her biri tek tek yapıldı. Şimdi evden çıkıp 150-200 metre yürüdüğünüzde mutlaka küçük de olsa bir parka ulaşıyoruz" dedi.

"Şehrimize sadece ve sadece hizmet ettik"

Vatandaşların isteklerini yerine getirmek için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Başkan Zolan, "Biz eser ortaya koyma peşindeyiz. İnşallah bu eserlerimizi arttırarak devam edeceğiz. Biz hiçbir zaman şov yapmadık, sadece iş yaptık. Şehrimize sadece ve sadece hizmet ettik. İnşallah aynı anlayışla koşacağız ve şehrimizi daha ileriye, daha güzele inşallah hep beraber götüreceğiz" diye konuştu. Denizli'nin bugün dünya kentlerinden birisi haline geldiğine dikkati çeken Başkan Zolan, kentin en büyüğü olan 10 bin tonluk su deposu açılışını yaptıklarını hatırlatarak, "Şimdi 3 parkımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Üçünün toplamı yaklaşık 6 bin metrekare. İçinde halı saha, oyun ve spor aletleri olan parkımız bölgemizin ihtiyacını karşılayacak şekilde dizayn edildi. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından içerisinde halı saha, 2 adet yürüyüş yolu, 2 adet fitness grubu, 3 adet çocuk oyun grubu ile dinlenme ve oturma alanlarının bulunduğu 3 parkın açılış kurdelesi dualarla kesildi. Açılışın ardından Başkan Zolan ve beraberindekiler hizmete açılan parklarda incelemede bulunup hatıra fotoğrafı çektirdi.

IHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.