Denizli CHP'de Ön Seçim Heyecanı

Denizli CHP'de Ön Seçim Heyecanı

DENİZLİ'deki CHP üyeleri 29 Mart Pazar günü sandığa giderek, 7 kişilik milletvekili adaylarını belirleyecek.

A+A-

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 29 Mart Pazar günü 14 bin 800 üyenin ön seçime katılma hakkına sahip olduğunu, 23 milletvekili aday adayı için ön seçim yapacaklarını söyledi. Çavuşoğlu, "7 Haziran'da yapılacak olan seçimler ülkemizin ve bizlerin geleceği açısından tarihi bir önem taşıyor. Türkiye'nin demokrasi, hukuk ve insan hakları açısından kader seçimi olan seçim için 29 Mart 2015 Pazar Denizli'nin 18 noktasında 23 milletvekili aday adayımız için ön seçim yapılacak. CHP'nin ön seçim şölenine tüm üyelerimizi bekliyoruz" dedi.

 

CHP, Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinin sandığını Denizli Lisesi'ne kuracak. Güney, Beyağaç, Honaz, Buldan, Çardak, Kale, Çal, Baklan, Çivril, Çameli, Serinhisar, Tavas, Bekilli, Acıpayam, Bozkurt, Sarayköy ve Babadağ ilçelerinde de sandık kurulacak. Ön seçim hakim gözetiminde yapılacak. Ön seçim oylamaları saat 08.00'de başlayıp, saat 17.00'de sona erecek. 23 kişilik aday adayından ilk 7'ye girenler, CHP'nin Denizli Milletvekili adayı olacak. Ön seçime girecek olan aday adaylarının 5'i ise kadın aday adayı.

 

CHP'de ön seçime girecek olan isimler şunlar;

 

Ömer Lütfi Yurtseven, Kazım Arslan, Yıldırım Aycan, Melike Basmacı, Özgür Savaş Bayar, Nafiz Dağdeviren, Adil Demir, Ahmet Divarcı, Orhan Dönmez, Azmi Ermiş, Bülent Gökçe, Yılmaz İçen, Güzeyde Kaçar, Ali Asker Kantürk, Bekir Kar, Gülizar Biçer Karaca, Sultan Kavutçu, Adnan Keskin, Nadi Kııçarslarn, Selahattin Koçdemir, Özgül Okutan Küçükarslan, Mehmet Ali Orpak ve Halis Ödel.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.