Denizli Devlet Hastanesinde Neler Oluyor ?

Denizli Devlet Hastanesinde Neler Oluyor ?

Denizli Devlet Hastanesinde 4 Başhekim yardımcısından ikisinin istifa ettiği ortaya çıktı. Peki, Denizli Devlet Hastanesinde neler oluyor ?

A+A-

Denizli Devlet Hastanesinde 2 Başhekim yardımcısı istifa etti. Uzman Doktor Savaş Yılmaz ile Opr. Dr. Utku Özen’in geçen hafta içinde görevlerinden aniden istifa ettikleri belirtildi. Görevlerinden istifa eden uzman doktorların kamuoyundan saklanması, Denizli Devlet Hastanesindeki huzursuzluğu iyice gün yüzüne çıkardı.

Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Savaş Yılmaz daha yeni, Aralık 2017 tarihinde atanmıştı. 6 ay gibi kısa bir sürede neden istifa ettiği ile ilgili bir açıklama yok. Denizli Devlet Hastanesindeki bu uzman doktorlar neden istifa ediyorlar?

Uzm. Dr Seyfullah Kan Endokrin uzmanı ve Uzm. Dr. Emrah Yerlikaya Endokrinoloji uzmanı Devlet Hastanesinden ayrıldı... YeniDogan Uzmanı Uzm. Dr. Ülker Çelik Denizli Devlet Hastanesinden ayrıldı ve şu an YeniDogan Uzmanının halen olmadığı iddia ediliyor.

Denizli Devlet Hastanesinde, Sevilen Medikal Onkoloji Uzmanı Kanser Hastalarının gözbebeği Uzm. Dr. Ömer Uyanık istifa ederek Denizli Devlet Hastanesinden neden ayrıldı ? 

Denizli Devlet Hastanesinin başarılı, sevilen, Gastroentoroloji Uzmanı Uzm. Dr. Ufuk Kutluata bu hastaneden ayrıldı mı? Denizli Devlet Hastanesi’nden tek Yeni Doğan Uzmanının hastaneden ayrıldığı iddiası doğru mudur?

Edindiğimiz bilgilere göre Denizli Devlet Hastanesinde özellikle yönetim kadrosunda bulunan uzman doktorların birçoğunun istifa dilekçeleri cebinde geziyor. Yönetim boşluğu olduğu ifade edilen hastanede İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk’ün sürekli baskı kurduğu sağlık personelinin huzursuzluk içinde görevlerini yapamaz duruma geldikleri belirtildi.

Denizli İl Sağlık Müdürlüğünde skandallar ardı ardına gelirken eşinin ortağı olduğu özel hastanede çalışan bir doktorun hemşire olan eşi Hacer Karul'un Devlet Hastanesine Destek ve Kalite Müdür Yardımcısı olarak idari göreve getirilmesi de Denizli Devlet Hastanesinin nereden yönetildiğini ortaya koyuyor, diyen uzman doktorlar ve hastane sağlık personeli öfkelerini dile getirdiler.

Denizli Devlet Hastanesinin sağlıktan başka her türlü entrikanın, adam kayırmanın yaşandığı bir sağlık kuruluşu haline geldiğini dile getiren sağlık personeli, yetkililerin bu duruma bir an önce duyarlılık göstermelerini istediler. Denizli Devlet Hastanesi’nin yakın zamana kadar bölgenin göz bebeği iken şimdi skandallarla anılması bizleri üzüyor. Birkaç kişinin haricinde görevlerinden ve bulundukları yerlerden mutlu olmayan bir sağlık personeli ile hizmet verilemez.

Not : Haberimize yapılan küfürlü ve hakaretli yorumlar yayınlanmaz...Ayrı ayrı sahte isimnlerle yorum yapan arkadaşlar çok komik duruma düşüyorsunuz :)))) Çünkü yorum yazdığınız IP ler hep aynı, aynı kişi...Ana panelden hepinizi görüyoruz merak etmeyin... :)))) Korkmanıza gerek yok,sahtekarlığa da gerek yok adınızı da yazında endamınızı görelim :)))

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.