Denizli Emniyeti Kaçakçılara Nefes Aldırmıyor

Denizli Emniyeti Kaçakçılara Nefes Aldırmıyor

Denizli genelinde Emtia Kaçakçılığı ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonda 1 şüpheli şahıs yakalanmıştır.

A+A-

Şüpheliye ait araçta yapılan aramalarda 500 Adet Kaçak Cinsel İçerikli Ürün ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheli hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu Kanun kapsamında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Kaçakçılık konuları ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonlar esnasında yapılan aramalarda; 2 Adet Ruhsatsız Tabanca ve 36 Adet Fişek ele geçirilmiş, (2) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şüpheliler hakkında 6136 SKM Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında kanun kapsamında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Denizli genelinde kaçakçılık konuları ile ilgili olarak hakkında Yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde;

65 Yıl Cezası Var

- Başkasına Ait Banka veya Kredi Kartının İzinsiz Kullanılması Suretiyle Yarar Sağlama suçundan 24 ayrı dosyadan toplam 65 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

- Resmi Belgede Sahtecilik ve Nitelikli Dolandırıcılık suçundan 16 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.