Denizli Gönüllüleri 8 Martta Karanfil Dağıttı

Denizli Gönüllüleri 8 Martta Karanfil Dağıttı

Denizlimizin Gönüllü Gençliği olarak, çınar meydanında kadınlarımıza, İslamın 14 asırdır her gün yaşayarak kutladığı dünya aileler günü yeniden ihya edilmelidir.

A+A-

Çünkü güçlü devletler, güçlü milletlerden, güçlü milletler de temeli sevgi, iman, haya ve merhamet dolu sağlam ailelerden doğar. Kadınlarımızı diri diri gömülmekten kurtaran ve analık makamına yücelten islamın doğuşunun miladi 1410. yılında dünya kadınlar günü 1 gün değil her gün kutlu ve mutlu olsun şeklinde Karanfillerle beraber bu mesajı dağıtıp, batının bize empoze etmiş olduğu bu güne, bu çalışmayı yaparak muhalefet etmiş olduk.

Denizlimizin gönüllü gençlik hareketi olarak Batının değerlerini kendi kültürümüzün, değerlerimizin içine almak mecburiyetinde değiliz. Bizim bir inancımız, bir kimliğimiz var kimliğimizde ne yazıyorsa ona göre hareket etmemiz gerekir. Gönüllü gençlik hareketi başkanı olarak sesleniyorum! Ey bu ülkenin yöneticileri Allah'ın ve islamın önünde eğilin, batıla karşı hakkın tarafında olun.

Sürekli kadına şiddeti cılız açıklamalarla gündemi meşgul edenlere sesleniyorum! Kadının cinsel meta olarak kullanılması da şiddet, kadının cinselliği ile reklam aracına dönüştürülmesi de şiddet, kadının anne olmasının ekonomik düzen sebebiyle zora sokulması da şiddet, çocuğun anneden mahrum büyümesi de şiddet, devletin insanların inançlarına müdahale edecek ölçüde Firavunlaşması da, patronun Karunlaşması da, bürokrasinin Bel’amlaşması da, medyanın ruhları gasp etmesi de şiddet. Biz, “göz kaş işaretiyle bile insanların rencide edilmesini yasaklayan” bir değerler dünyasının insanlarıyız. İslam, evrensel barışı inşa misyonunu taşıyor.  Nasıl şiddet gündemine kilitlenip kalırız?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.