Denizli için gök gürültülü sağanak uyarısı! İşte 5 günlük hava durumu

Denizli için gök gürültülü sağanak uyarısı! İşte 5 günlük hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yeni haftada Denizli için gök gürültülü sağanak yağışlı hava uyarısı geldi. Denizli'de yeni haftada hava nasıl olacak?

A+A-

Meteoroloji'den yeni haftada sağanak yağışlı yağmur uyarısı geldi. Yapılan son tahminlere göre yeni haftada Denizli güne yağmurlu bir hava ile başlayacak.

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde parçalı bulutlu bir hava hakim olurken Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ile Manisa'nın güneyi, Denizli, Aydın ve Muğla'nın iç kesimleri ile Antalya ve Burdur'un batı kesimleri, Adana'nın kuzey ve doğusu, Osmaniye, K. Maraş, Hatay, Adıyaman, G.Antep, Kilis, Mardin, Batman ve Siirt çevreleri ara ara sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Denizli'de hafta başında yarın gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Sıcaklık ise 31°C civarlarında seyredecek. Sağanak yağışlı hava Denizli'de 1 Mayıs Salı gününde de devam edecek ve hava sıcaklığı 30°C civarlarında olacak. Yağışlı hava Denizli'de Çarşamba günü yerini çok bulutlu bir havaya bırakacak. Perşembe günü 32°C olacak sıcaklık Denizli'de Cuma günüde hissedilir derecede artacak.

Denizli 5 Günlük Hava Durumu / 30 Nisan - 4 Mayıs

30 Nisan Pazartesi: Gök Gürültülü ve Sağanak Yağışlı 31°C

1 Mayıs Salı: Gök Gürültülü ve Sağanak Yağışlı 30°C

2 Mayıs Çarşamba: Çok Bulutlu 32°C

3 Mayıs Perşembe: Parçalı Bulutlu 32°C

4 Mayıs Cuma: Çok Bulutlu 31°C

Denizli Hava Durumu 30 Nisan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.