Denizli İYİ Parti Gençlik Kolları'na ''50 Oyum Var 50’side Size'' Dedi

Denizli İYİ Parti Gençlik Kolları'na ''50 Oyum Var 50’side Size'' Dedi

İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Faik Sevinç’ le birlikte, İYİ Partili gençler pazar esnafını ziyaret etti.

A+A-

Başkan Sevinç, Pazar esnafının dertlerini ve sorunlarını dinlediklerini açıkladı. Ayrıca yine gençlik kolları mensubu arkadaşlarının pazara gelen vatandaşlarla röportaj yaparak son günlerde artan pahalılık hakkında neler düşündüğünü sorduklarını belirti.

Başkan Oğuzhan Faik Sevinç Pazar ziyaretlerini şöyle değerlendirdi.

Pazarda yaşadıklarımızı sizlerle paylaşayım

Halk bizi çok içten karşıladı.

Bizi gördüklerine çok memnun kaldılar. Ayrıca Meral Akşener’in selamını getirdik deyince büyük bir teveccüh ile onlarda selamlarını ilettiler. Bizlere karşı tavırları ve o sıcak yaklaşımları bizlere büyük umutlar yükledi.

image00017.jpeg

70 küsur  yaşındaki bir pazar esnafı amcamız

‘’50 tane oyum var 50’side size’’ dedi. Bu amcamız, söylenecek çok şey var, ama burada sizin vaktinizi almayayım. Bizler sandıkta konuşacağız diyerek bizleri uğurladı.

image00013.jpeg

Yine bir pazarcı karı koca esnafımızla dertleştik

Artık bıkmışlar, zamlardan, pahalılıktan ve her gün kalktıklarında bu gün yine neleri listemizden çıkaracağız diye düşünmekten. Bizleri görünce de, bu zorluğu dile getirerek düşüncelerini paylaştılar.

Eşi her ne kadar kocasına ‘’başımızı belaya sokacak şeyler söyleme’’ dese de, eşi ‘’onlardan gelecek bela gelmiş başımıza zaten’’ şeklinde iktidara sitemde bulundu.

image00009.jpeg

‘’ artık kar amacından ziyade halka hizmet için çalışıyoruz’’

En çarpıcı ve her şeyi özetleyen de bir pazarcı esnafımız ‘’ artık kar amacından ziyade halka hizmet için çalışıyoruz’’ sözüydü. Bu her şeyi çok güzel anlatan, Türk Milletinin ferasetini, yardımlaşmasını ve birlik olmasını açıklayan bir cümleydi. Artık kazanmaktan vaz geçmiş, sadece günlük yaşam savaşı veren, ve destek amaçlı çalışan bir esnafın düşüncesi.

image00010.jpeg

Umarım ki bu düşünceler birilerine bir şeyler anlatır ve bu millete bu kadar zorluklarla yaşamayı hak görenlerin, bir şeylerin farkına varmasına vesile olur. Bundan Hiç umudum yok, İYİ Parti olarak bizler iktidara geldiğimizde, bu düşünceler ve sitemler, milletimizi en doğru şekilde yönetmemiz de ışık olacaktır.

image00011.jpeg

image00012.jpegimage00015.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.