"Denizli İyi Parti'yi Yalnız Bırakmadı"

"Denizli İyi Parti'yi Yalnız Bırakmadı"

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık Denizlili vatandaşlara Akşener mitingi ile alakalı teşekkür etti.

A+A-

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Denizli’ye gelmesi dolayısıyla miting meydanını dolduran Denizlili vatandaşlara, mitingde canla başla gönüllü olarak görev yapan tüm partililere teşekkür etti. Akışık, Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör’le birlikte kendilerini takip eden Ak Partililere ‘Sizlere de teşekkür ediyoruz’ açıklaması gönderdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i, miting için geldiği Denizli’de coşkulu bir kalabalık karşıladı. Yaklaşık 30 bin kişiyle 29 Ekim Bulvarını dolduran vatandaşlar Akşener’in erken seçim çağrısına kulak verdi. Mitingin ardından açıklama yapan Raziye Akışık, tüm Denizli halkına gönülden teşekkür etti.

Akışık açıklamasında, “Denizli halkı yaşanan olumsuz senaryoları görmüş, 5 sene önce yaptığı gibi yine çoban ateşini Denizli’den yakmıştır. 5 sene önce çıkılan bu yolda bizi yalnız bırakmamış, bugünde aynı coşku ve heyecanla yanımızda olmuştur. Görev alan abilerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz görevlerini bu kısacık sürede olağanüstü çabalarıyla yerine getirmiş, olmaz denileni oldurmuş, yapılmaz denileni yapmıştır.

Miting heyecanımız gövde gösterisine dönüşmüş, Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde iktidara gereken yanıt verilmiştir. Umutlarımız yeniden yeşermiş, heyecanımız misliyle artmıştır. Denizlili vatandaşlarımızla omuz omuza yürüyeceğimiz bu yolda ilk adım atılmıştır. Öyle ki miting meydanına gelemeyen iktidar sahipleri bile kıyıdan köşeden saklı gizli bizi seyretmiş, söylediklerimize kulak vermiştir. Bu coşkuyu uzaktan da olsa size yaşatmanın onurunu yaşıyor, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e, görev yapan vekillerimize, mitinge katılanlara, katılamayıp gönlü bizimle olan tüm vatandaşlarımıza, görev alan almayan tüm partililerimize, bizimle bu yolu yürüyen tüm Denizli halkına bir teşekkürü borç bilir, bizi uzaktan seyredip gıpta edenlere ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.