Denizli Kavrulacak

Denizli Kavrulacak

Haftanın ilk iş günü geride kaldı. Sıcakların bunalttığı bir günün ardından hafta içi hava durumu nasıl olacak sorusu merak edilir oldu. İşte Denizli’de hava durumu.

A+A-

İki Gün Sıcak İki Gün Serin

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre sıcaklıklar özellikle önümüzdeki iki gün bunaltacak. Alınan bilgilere göre Perşembe ve Cuma günleri havalar bir nebze serinleyecek. Uzman Salı ve Çarşamba günü için uyarıda bulundu.

04 Eylül Salı

Alınan bilgilere göre bu haftanın en sıcak günü yarın olacak. Sıcaklığın gündüz en yüksek 37 derece olması bekleniyor. Uzmanlar yarın için “ çok sıcak ” uyarısında bulundular. Yarın gece ise sıcaklığın 16 derecelerde olacağı ifade edildi.  

05 Eylül Çarşamba

Çarşamba günü sıcaklıklarda 3 derecelik bir azalma olsa da yine de bol güneşli bir gün sizleri bekliyor. Havanın gündüz en yüksek 34 derece gece ise 15 derece olması beklenmekte.

06 Eylül Perşembe

Perşembe günü sıcaklıklarda ani bir düşüş bekleniyor. Bulutlanmanın da olduğu Perşembe günü hava sıcaklıkları en yüksek gündüz 30 derece olurken gece 15 derecedeki konumu korumakta. Perşembe günü biraz olsun serinleyebilirsiniz.

07 Eylül Cuma

Cuma gününe bakıldığında da serin havanın devam ettiği ve gündüz en fazla 30 derece gece ise 14 derece olduğu görülmekte. Tabi ki burada bahsettiğimiz serinlik 37-35 arası sıcaklıklara göre olan bir serinlik. Cuma günü hava bulutlu olacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.