Denizli Protokolünden Anlamlı Ziyaret

Denizli Protokolünden Anlamlı Ziyaret

Protokol Üyeleri Ramazan Bayramı’nın İlk Günü Şehitlik, Huzurevi ve Çocuk Evlerini Ziyaret Etti

A+A-

Ramazan Bayramı’nın ilk günü protokol üyeleri Çocuk Evleri ve Huzurevi’ni ziyaret ederek buralarda kalanlar ile bayramlaştı. Ziyaretlerde küçüklerin gönüllerini, büyüklerin dualarını alan Denizli protokolü, Şehitlik ziyaretinde ise şehit mezarlarına karanfil ve gül bıraktı.

Bayramlaşma ziyaretlerine; Vali Vekili Hakkı Ünal,Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan, H.Teoman Sancar,  Denizli  11'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan,  İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutan  Albay Metin Düz,  diğer daire müdürleri ile 11. Komando Tugay Komutanlığı’nda vatani görevini yapan bir grup asker katıldı.

Kur'an Okundu

Vali Vekili Hakkı Ünal ve protokol üyeleri ilk olarak Asker ve Polis Şehitliklerini ayrı ayrı ziyaret etti. Şehitliklerde okunan Kur’an-ı Kerim tilavetlerinin ardından,  İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Palabıyık’ın yaptığı duaya iştirak eden protokol üyeleri Şehit mezarlarına karanfil ve gül bırakıp şehit mezarlarının başında bekleyen şehit aileleri ile bayramlaştılar.

Daha sonra Eskihisar Mahallesi’nde bulunan ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çatısı altında hizmet veren huzurevi sakinleri ile de bir araya gelen Denizli protokolü,  yaşlıların ellerinden öpüp hayır dualarını aldı. Huzurevi sakinlerine de çeşitli hediyeler veren protokol üyeleri yaşlılarla sohbet edip ihtiyaç ve isteklerinin olup olmadıklarını sordu.

Huzurevi ziyaretinin ardından protokol üyeleri Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda Polis Memuru olarak çalışırken 29 Haziran'da Yüksekova ilçesinde nöbet sırasında yüksekten düşme neticesinde şehit olan Mehmet Ali Doğan’ın ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Ziyaretlerde son olarak Bahçelievler Mahallesinde bulunan Çocuk Evleri Sitesini ziyaret eden protokol üyeleri burada kalan çocuklarımızla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaretlerin ardından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda düzenlenen programa; Vali Vekili Hakkı Ünal, Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Kazım Arslan, H.Teoman Sancar, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İlçe Belediye Başkanları, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bir araya gelen Denizli protokolü ve vatandaşlar tek tek bayramlaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.