Denizli Seviye Okullarından “Rusça” Başarısı

Denizli Seviye Okullarından “Rusça” Başarısı

Özel Denizli Seviye Okullarının dil alanında aldığı başarılara bir yenisi daha eklendi.

A+A-

Özel Denizli Seviye Anadolu Lisesi ve Özel Denizli Seviye Ortaokulu kurulmuş olduğu günden bu yana bilhassa vermiş olduğu dil eğitimleriyle adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Tüm dönemlerde öğrencileri ile İngilizce, Almanca ve Rusça’da yarışmalara katılıp öğrencilerin bu dillerdeki algılarını ve heyecanlarını yükseltmek için mücadele edilmekte.

TÜMÜ GEÇTİ

En son 09 Haziran 2018 Cumartesi günü İzmir ilinde Rus Kültür Merkezi tarafından organize edilen Rusça Olimpiyatları’nın ön elemesine Özel Denizli Seviye Ortaokulu'nda eğitim alan 4 öğrencisi katılımda bulunmuşlardı. Yarışmaya katılan bu 4 öğrenci ön elemeyi geçip büyük bir başarıya da imza attılar.

Özel Denizli Seviye Okulları tarafından yapılan açıklamada, 4 öğrencinin birden Rusça Olimpiyatları’nın ön elemesini geçmelerinden mutlu oldukları, öğrencileri ile gurur duydukları ifade edilerek öğrenciler7. Sınıf Nehir ACAR, 7. Sınıf Dilanur ÜN, 6. Sınıf öğrencileri Azra BOZDEMİR ve Kıvanç YILDIZ’a  gönül dolusu teşekkür edildiğini dile ge getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.