Denizli Siyasetçilerini Buluşturan Düğün

Denizli Siyasetçilerini Buluşturan Düğün

Ak Parti İl eski Başkanı ve son dönem milletvekili aday adayı Avni Örki'nin oğlu Asım'ın sünnet düğünü siyaset dünyasını bir araya getirdi.

A+A-

Denizli ilinde 24 Haziran erken seçimi için milletvekili adaylık süreci sürerken siyaset ve hukuk dünyası Avni Örki'nin oğlu Asım'ın sünnet merasiminde bir araya geldiler. Beyaz İnci'de yapılan sünnet törenine Ak Parti il eski başkanı ve milletvekili aday adayı Örki'nin davetlisi olarak iki bin civarında konuk katılımda bulundu.

Ortalama altı saat süren sünnet merasiminde Avni ve Nur Örki çifti misafirlerini kapıda karşıladılar. Törende bilhassa Ak Parti kadrolarından yoğun bir katılımın olduğu gözlendi. Milletvekili aday adaylarının da olduğu sünnet merasiminde 8 yaşında olan Asım Örki’nin erkekliğe adım atması ve gündemin en hararetli konusu 24 Haziran siyasiler arasında konuşuldu.

GÜÇLÜ ADAY

44 aday adayının başvurduğu Denizli Ak Parti teşkilatında Avni Örki'nin güçlü adaylar arasında olduğu bu sünnet merasimine katılımdan da anlaşıldı. AK Partinin her kademesinden misafirlerini konuk eden Örki'yi bu özel gününde hukukçu meslektaşları da yalnız bırakmadılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.