Denizli SMMO Seçimleri Öncesi Ziyaretler Devam Ediyor

Denizli SMMO Seçimleri Öncesi Ziyaretler Devam Ediyor

Denizli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda 29 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesi seçimin kaderini belirleyecek birleşime adım atan 3 grubun üyeleri ziyaretlere devam ediyor.

A+A-

Mali müşavirlerin yoğunlukta olduğu Kocayaka İş Merkezini ziyaret eden ekip büyük bir ilgi ile karşılandı. Projelerini anlatıp, meslektaşlarının desteğini aldı. 

Denizli'de Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Yaklaşan seçimler öncesi geçtiğimiz seçimde 3 ayrı ekip olarak sandığa giden Meslekte Erdem, Meslekte Birlik ve Değişim Grubu üyeleri tek çatı altında seçime gitme kararı almıştı. 

Tüm ön yargıları yıkarak mesleklerinin sorunlarını el ele çözmek adına bir araya gelen 3 grubun üyeleri bugün Kocayaka İş Merkezinde bulunan meslektaşlarını ziyaret etti.

whatsapp-image-2022-05-10-at-20-21-41.jpeg

Başkan Adayı Hakan Cengiz öncülüğünde Kocayaka İş Merkezine çıkarma yapan ekip samimi bir şekilde karşılanırken, Cengiz projelerini anlattı.

Mali müşavir ile yeni dönemde ön açıcı adımlar atılması gerektiğini vurgulayan Hakan Cengiz bunun yolunun da hep birlikte hareket etmekten geçtiğini söyledi. Projeleri meslektaşları tarafından ilgi ile dinlenen Cengiz, hayal ettikleri odayı birlikte yöneteceklerinin sözünü verdi. Hakan Cengiz ve ekip arkadaşları daha sonra Kocayaka İş Merkezinde bulunan meslektaşları ile günün anısına fotoğraf çektirerek, birlik mesajını yeniledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.