Denizli Tanıtım ve Geliştirme Kurulunun İlk Toplantısı

Denizli Tanıtım ve Geliştirme Kurulunun İlk Toplantısı

Denizli Tanıtım ve Geliştirme Kurulu’nun ilk toplantısı Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

A+A-

Denizli Tanıtım ve Geliştirme Kurulu’nun ilk toplantısı Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizli Valisi Ali Fuat ATİK başkanlığında Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar ve Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Bertan’ın katılımları ile gerçekleştirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) tarafından uygulanan İl Tanıtım ve Geliştirme Programı (ITGP) kapsamında, 02.02.2022 tarihinde imzalanan Tanıtım ve Geliştirme Kurulu İş Birliği Protokolü çerçevesinde kurulan Denizli Tanıtım ve Geliştirme Kurulu’nun ilk toplantısı Denizli Valisi Ali Fuat ATİK başkanlığında gerçekleştirildi.

Denizli’nin ve alt destinasyonlarımızın ulusal ve uluslararası alanda daha etkin tanıtılmasını sağlamak, Denizli’nin turizm potansiyelini artırmak için çalışan paydaşları bir araya getirerek sürdürülebilir bir iş birliği modeli geliştirmek, tanıtım çalışmalarını bütüncül şekilde ele almak, destinasyon tanıtım yaklaşımını tek bir bakış açısı altında toplamak, destinasyon markalaşmasını sağlamak, sonuç odaklı kısa, orta ve uzun vadeli aksiyon planları yapmak, destinasyonun dijital dünyada görünür kılınmasını sağlamak gibi amaçlarla kurulan kurulun ilk toplantısı Denizli Valiliği başkanlığında; Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi, Pamukkale Belediyesi, Merkezefendi Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), Denizli Ticaret Odası, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Pamukkale Bölge Temsilciliği, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD), Aydın Turist Rehberleri Odası (ATRO), Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ile Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) yetkililerinin ve temsilcilerinin katılımları ile gerçekleşti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ile Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) yetkilileri bilgilendirme sunumu yaptı, Denizli ilimizin daha etkin ve koordineli bir şekilde tanıtılması ve markalaşması için yol haritası ortaya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.