Denizli Ülkü Ocakları İhtiyaç Sahiplerinin Yanında

Denizli Ülkü Ocakları İhtiyaç Sahiplerinin Yanında

Denizli Ülkü Ocakları  Eğitim ve Kültür Vakfı,11 ayın sultanı  Ramazan ayı ile birlikte ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunuyor.

A+A-

Ülkü Ocakları Ramazan ayının başladığı 13 Nisan tarihinden bu yana il ve ilçelerde ihtiyaç sahibi bin 350 vatandaşa gıda yardımında bulundu. 

Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı,

“Mübarek Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, biz de Denizli Ülkü Ocakları olarak  kampanya başlattık. İhtiyaç sahiplerine bir nebze de olsun gıda kolileriyle destek olalım dedik. Bu kapsamda şu ana kadar Denizli ilimizde bin 350  adet gıda kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.  Bu kolileri Denizli merkezi olmak üzere tüm ilçelere ulaştırdık. Bu süreçte hijyen kurallarını dikkate aldık. Öncelikle sosyal medya, basın ve telefon aracılığıyla ihtiyaç sahipleri bizlere ulaştı. Gelen talepleri yerinde inceledik. Biz bu süreçte ihtiyaç sahiplerine gizli bir şekilde yardımda bulunduk.  Özellikle bu süreçte 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermede hassas davrandık. Buradaki desteğimiz hem pandemi süreci hem de mübarek Ramazan ayı münasebetiyle  destekte bulunmaktı. Gıda yardımı kampanyamız Ramazan ayı sonuna kadar devam edecek. Emeği geçen tüm Ülküdaşlarımı kutluyorum. Allah razı olsun” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.