Denizli Ülkü Ocakları Rektör Kutluhan'ı Ziyaret Etti

Denizli Ülkü Ocakları Rektör Kutluhan'ı Ziyaret Etti

Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Özgür Solak, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)  Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Ülkü Ocakları yönetiminin de katıldığı ziyarette konuşan Ocak Başkanı Solak, “Şahsım ve yönetimimi kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kutluhan beyefendiye teşekkür ediyorum. Pamukkale Üniversitemiz hem bölgemiz, hem de ülkemizde önemli bir yere sahip. Ahmet Kutluhan Hocamızın Rektörlüğe atanmasıyla birlikte de gelişimini hızla sürdürüyor.  Biz de bir eğitim ve kültür vakfı olarak özellikle eğitim alanında üniversitemizden yararlanmak istiyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PAÜ   Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan da Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Özgür Solak ve yönetimine başarılar diledi.  Ziyarette Ocak Başkanı Özgür Solak Rektör Kutluhan’a Ülkü Ocakları yayını olan Ocak dergisi ile Hareketin tarihi kitabını takdim etti. Rektör Kutluhan da Pamukkkale Üniversitesi yayını olan 15 Temmuz kitabı ile Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı Kitabını hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.