Denizli Ve Acıpayam Hala Beşik Gibi

Denizli Ve Acıpayam Hala Beşik Gibi

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde bu sabah meydana gelen büyük depremin ardından artçı sarsıntılar devam ediyor.

A+A-

Acıpayamda 9.34 sularında meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından artçılar durmak bilmiyor. O satten sonra oluşan ve hala devam eden arçı depremler şöyle

cc602785-4651-4f04-ad26-259c7e6d7d72.jpg

Denizli'de meydana gelen 5.7 lik deprem korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Özellikle merkez üssü Acıpayam'da vatandaşlar kendilerini sokaklara attılar.

Acıpayam'da evler yıkıldı, okullar tatil edildi ve devlet hastanesi boşaltıldı. Başkan Şevkan ilçede kriz masasının oluşturulduğunu ifade etti.

En Çok Yıkımın Olduğu Bölgeler

Sabah saatlerinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin en çok Acıpayam'ın  Yeniköy. Yeşildere, Karahöyük,Gedikli, Oğuz ve Uçarı mahallerinde hissedilip, hasarın büyük olduğu açıklandı

Valilikten Açıklama

Denizli Valiliğinden yapılan açıklama ile  de gerekli birimlerin Acıpayam'a sevk edildiği açıklandı.Alınan bilgilere göre ilçede pek çok kerpiç ev büyük sarsıntıya dayanamayarak yıkıldı. 

AFAD Tır'ı Yola Çıktı

AFAD Tır'ının da Acıpayam'a doğru yola çıktığı ve 1 TIR içerisinde; 20 Adet 16 m2 çadır, 2 gölgelik 50 m2, 1 Ad 63 m2 250 Battaniye 100 Ad yatak 1 Işık kulesi 1 Ad jeneratör olduğu belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.