Denizli Yarın İki Bakanı Ağırlayacak

Denizli Yarın İki Bakanı Ağırlayacak

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'de yarın (Cumartesi) çeşitli açılış ve temel atma törenlerine katılacak.

A+A-

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Cumartesi günü programını tamamlayıp Ankara'ya dönecek. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, Pazar günü de çeşitli etkinliklere katılacak. 


Yarın (Cumartesi) sabah helikopterle Denizli'ye gelecek olan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, saat 11.30'da 7 milyon 372 bin liraya ihale edilen 27 yataklı Çameli Devlet Hastanesi'nin temel atma törenine katılacak. İki bakan daha sonra Acıpayam İlçesi'ne geçerek Devlet Hastanesi'ni ziyaret edecek ve vatandaşlarla görüşecek. Müezzinoğlu ve Zeybekci daha sonra Denizli'ye gelerek 12 milyon 272 bin liraya malolan 50 üniteli Denizli Diş Hastanesi'nin açılış törenine katılacak. 


Diş Hastanesi'nin açılışının ardından helikopterle Çivril'e gidecek olan iki bakan 21 milyon 830 bin liraya ihale edilen 100 yataklı Çivril Devlet Hastanesi'nin temel atma törenini gerçekleştirecek. Törenin ardından Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Denizli'den ayrılacak.


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise Pazar günü sabah 09.30'da Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı temsilcileri ile kahvaltıda biraraya gelecek. Daha sonra sırasıyla PAKDER; HAYSİAD derneklerinin açılış törenlerine katılacak olan Zeybekci, Esnaf Sarayı'nda Esnaf Odaları Birliği üyeleriyle toplantı yapacak, saat 19.00'da Hasan Güngör Spor Salonu'nda AK Parti'nin düzenlediği toplantıya katılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.