Denizli'de 2 Kişi Ölümden Döndü

Denizli'de 2 Kişi Ölümden Döndü

Denizli’de motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza yürekleri ağza getirdi. Otomobile çarpan motosiklet üzerinde bulunan iki kişi aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

A+A-

Dün akşam saat 11.00 sularında Denizli’nin Pamukkale İlçesi, Halk Caddesi-Emniyet Müdürlüğü istikametinde meydana gelen kazada, motosiklet üzerinde seyir halinde olan 2 kişi ölümden döndü.

Meydana gelen kaza, başka bir araçta bulunan araç kamerası tarafından kaydedildi. Halk caddesi istikametinden Emniyet Müdürlüğüne doğru dönüş yapan bir otomobil, sağ yöne sinyal verdikten sonra dönüş manevrasını gerçekleştirdiği sırada hızla arkadan gelen motosiklet otomobile çarptı.

Şok Yaşadı

Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ve arkasında bulunan yolcu az daha otomobilin altına giriyordu. Dönüş sırasında otomobile yandan çarpan ve çarpmanın etkisi ile yola savrulan 2 kişi kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Altlarından fırlayan motosiklet ise otomobilin altına girdi. Şans eseri ölümden dönen motosikletteki sürücü ve arkasındaki yolcu kısa süreli şok yaşadı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.