Denizli’de 24 Sene Cezası Olan Şahıs Yakalandı

Denizli’de 24 Sene Cezası Olan Şahıs Yakalandı

Denizli genelinde “Tütün ve Tütün Mamulleri”,  “Emtia Kaçakçılığı” ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonlarda,

A+A-

2 şüpheli şahıs yakalanmış, iş yerlerinde yapılan aramalarda, üzerinde herhangi bir TAPDK bandrolü bulunmayan 5.560 adet dolma sigara,  13,30 kg kıyılmış tütün ile 9 adet kaçak cep telefonu ele geçirilmiştir. Yakalanan (2) şüpheli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Kaçakçılık konuları ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonlar esnasında yapılan aramalarda, 2 Adet Ruhsatsız Tabanca ve 1 adet şarjör ele geçirilmiş, (2) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şüpheliler hakkında 6136 SKM Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında kanun kapsamında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Denizli genelinde kaçakçılık konuları ile ilgili olarak hakkında Yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde,

“Bilişim Sistemleri Banka ve Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan 24 yıl 9 ay hapis cezası ve 2.900 TL adli para cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

“Resmi Belgede Sahtecilik ve Kamu Kurum ve Kuruluşları vb. Tüzel Kişiliklerin Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

“Resmi Belgede Sahtecilik 204/1 ve Kamu Kurum ve Kuruluşları vb. Tüzel Kişiliklerin Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık 158/1.D” suçundan 6 yıl 9 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.