Denizli'de 30 Kişinin Ev Hayali Suya Düştü

Denizli'de 30 Kişinin Ev Hayali Suya Düştü

Denizli'de, içlerinde depremzedelerin de bulunduğu 30 kişi, prefabrik ev yaptırmak için para verdikleri şahıs tarafından dolandırıldıklarını iddia edip savcılığa suç duyurusunda bulundu.

A+A-

İddiaya göre, içlerinde Acıpayam'da geçtiğimiz sene mart ayındaki depremde evleri hasar gören kişilerin de bulunduğu 30 kişi, prefabrik ev sahibi olmak için S.T'ye ödeme yaptı ama bu kişi geçen sürede vaadini yerine getirmedi. 

Dolandırıldıklarını iddia eden vatandaşlar, suç duyurusunda bulunduktan sonra Denizli Adliye Sarayı önünde basın açıklaması yaptılar.

Grup adına konuşan Halime Avcı, geçen yıl nisan ayının sonunda prefabrik ev yaptırmak için S.T'ye başvurduklarını söyledi. 

Mağdur olduklarını anlatan Avcı, "Paramızı aldı ancak kendisine ulaşamıyoruz. Bunların içinde Acıpayam'daki depremzede kişiler de var. Hepimiz suç duyurusunda bulunduk. Ev sahibi olma hayalimiz suya düştü. Bizi mahvetti. Başka insanları da dolandırmasın, başkalarının canı yanmasın." dedi. 

Osman Şık da evlerinin depremde yıkıldığını, prefabrik ev için bu kişiye ödeme yaptığını ancak şimdi kendisine ulaşamadıklarını dile getirdi. 

Yasin Kafes de ev için 75 bin lira ödeme yaptığını ileri sürerek, bu kişiden şikayetçi olduğunu belirtti. 

DENİZLİ (AA) - 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.