Denizli’de 5 Günlük Sıcaklık Değerleri

Denizli’de 5 Günlük Sıcaklık Değerleri

Alınan bilgilere göre Denizli’de bu hafta yağışlı geçecek. Peki sıcaklıklar bu hafta nasıl seyredecek? İşte detaylar.

A+A-

Meteoroloji’den alınan verile göre bugün hava sağanak yağışlı olacak. En yüksek sıcaklık ise 13 derece ölçülüyor. Yetkililerden gün boyu Denizli’de sağanak yağışın etkili olacağı ile alakalı uyarı geldi.

Hafta Boyunca Yağış

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınmış olan tahminlere göre, Denizli’de yağışlar bugün ve tüm hafta etkisini sürdürürken Denizli’yi sağanak yağış dalgası etkisi altına alacak.  Sıcaklık yarın 17 derece dolaylarında olacak.  Verilere bakıldığında;

26 Kasım Pazartesi günü en düşük hava sıcaklığı 5 derece, en yüksek hava sıcaklığı 14 derece olacak ve sağanak yağış hakim olacak.

27 Kasım Salı en düşük hava sıcaklığı 10 derece, en yüksek hava sıcaklığı 17 derece iken havanın sağanak yağışlı olacağı düşünülüyor.

28 Kasım Çarşamba  en düşük hava sıcaklığı 9 derece, en yüksek hava sıcaklığı 14 derece iken havanın kuvvetli sağanak yağışlı olacağı düşünülüyor.

29 Kasım Perşembe en düşük hava sıcaklığı 8 derece, en yüksek hava sıcaklığı 13 derece iken havanın sağanak yağışlı olacağı düşünülüyor.

30 Kasım Cuma en düşük hava sıcaklığı 7 derece, en yüksek hava sıcaklığı 10 derece iken havanın yağmurlu olacağı düşünülüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.