Denizli'de 5 Santimlik Tümörle Şoke Oldu

Denizli'de 5 Santimlik Tümörle Şoke Oldu

Denizli’de idrarda kanama şikayetiyle özel bir hastaneye başvuran hastanın mesanesinde 5 santimetrelik balonlaşma olduğu ortaya çıktı.

A+A-

Balonlaşmanın içerisinde büyük bir tümörel oluşum olduğunu saplanan hasta, Üroloji uzmanı Op. Dr. Ali Gürağaç’ın yaptığı başarılı ameliyatın ardından sağlığına kavuştu.

Denizli’de yaşayan Hasan Zeren, uzun süredir devam eden idrarda kanama şikayetinden dolayı özel bir hastaneye başvurdu. Gerekli muayeneleri yapılan Zeren’in mesanesinin içerisinde bulunan 5 santimetrelik balonlaşmada tümör olduğu saptandı. Tümörden kaynaklı sağ böbreğinde şişme olan hasta, kapalı ameliyata alındı. Mesanenin içerisinde bulunan tümör tamamen temizlenerek başarılı bir ameliyat geçiren hasta, kısa sürede sağlığına kavuşarak rahatsızlığından kurtuldu.

“Hastanedekiler her 10 dakikada bir durumumu soruyordu”

Yapılan başarılı ameliyattan dolayı teşekkür eden Hasan Zeren, “İlk başta çok korkmuştum. Ameliyat olduktan sonra gayet iyiyim. İnşallah patoloji sonuçları iyi gelir. Bir kaç damla idrardan sonra kan damlası geliyordu. Bir iki gün devam etti. Ondan sonra kesildi. 1 hafta sonra yine başladı. Hiçbir rahatsızlığım yoktu. Böyle bir hastalık olacağını tahmin etmiyordum. Sağlam gayet iyiydim. Bir ağrım ve acım yoktu. Sonra bu duruma geldik. ” şeklinde konuştu.

(İHA) -

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.