Denizli'de Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı

Denizli'de Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı

20 şubat 2015 tarihinde orman bölge müdürüne "4 nisan Alparslan Türkeş Ormanı" talep ettik

A+A-

Merkezefendi MHP İlçe Başkanı Fatih Coşkun Gazetemize yaptığı yazılı açıklamada;

MHP MERKEZEFENDİ ilçe teşkilatı olarak aldığımız kararla Başbuğ Alparslan Türkeş'in 18. Ölüm yıldönümünde orman varlığının artırılması vatandaşlarımıza ağaç ve orman sevgisini aşılamak için Başbuğ Alparslan Türkeş adı altında hatıra ormanı yapmayı kararlaştırdık.

20 şubat 2015 tarihinde orman bölge müdürüne "4 nisan Alparslan Türkeş Ormanı" talep ettik.Dilekçemizden 5 gün sonra gelen cevapta bir emri gerekçe göstererek yol kenarlarına Hatıra ormanı kurulamayacağını yazılı olarak ifade etmişlerdir.ve akabinde il başkanımız Yasin öztürk beyin yapmış olduğu üstün gayret ve çaba ile ayrıca sayın valim şükrü Kocatepe nin de katkıları ile talebimiz 03.04.2015 tarihinde daha önce başvurusunu yağtığımız 4 Nisan Başbuğ Alparslan Türkeş Ormanı'nı yapabileceğimizin cevabını aldık.

Şu anda orman yeri tahsisi yapılmış olup denizli Ankara yolu üzerinde kaklık mevkinde orman fidanlık yerimiz hazırlanmıştır. 4 nisan tarihine açılışı yetiştirebilmemiz yerin fiziki şartı açısından mümkün olmayacaktır. Fakat 12 nisan 2015 Pazar günü saat 14.00 de yerimizin fidan dikimi yapılacaktır.

TÜM VATANDAŞLARIMIZI FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUZ.

Bu başarı Denizli'de Mhp'nin gücünü Ülkenin teminatı olan Ülkücülerin var olduğunu göstermiştir. Yıllar boyu yaşatılacak olan bu ormanın başta denizlimiz camiamız ve tüm mhp camiasına hayırlı uğurlu olmasını temenni eder kamuoyuna saygı ile duyururum...

Ne Mutlu Türküm Diyene .

M.H.P. MERKEZEFENDİ İLÇE TEŞKİŞLATI ADINA İLÇE BAŞKANI

FATİH COŞKUN

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.