Denizli'de Dart Turnuvasında Çekişmeli Müsabakalar

Denizli'de Dart Turnuvasında Çekişmeli Müsabakalar

Sarayköy ve Babadağ Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür  Vakfı’nın  birlikte yaptığı Dart turnuvası tamamlandı.

A+A-

Babadağ İlçe spor salonunda gerçekleştirilen ve 50 gencin katıldığı turnuva çekişmeli müsabakalara sahne oldu. İki gün süren müsabakalarda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi. 

Törene Babadağ Kaymakamı Adem Karataş, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı, Denizli Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı  Emre Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  İl Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, Babadağ  İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat Baran, MHP  İlçe Başkanı Seyit Karademir , Babadağ Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Karlıoğlu,   Sarayköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Bingöl ve  Ülkücüler katıldı.

“ÜLKÜCÜ İŞİNİ EN İYİ YAPANDIR”

Babadağ Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Karlıoğlu’nun  açış konuşmasının ardından kürsüye gelen Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı, “Ülkücü işini en iyi yapandır. Hangi işi yapıyorsanız yapın ama işinizi en iyi yapın. Sürekli okuyun” dedi. Aydınlı turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Babadağ Kaymakamı Adem Karataş da  böyle bir turnuvanın Babadağ’da düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Katılımcılara teşekkür etti. Konuşmaların ardından dereceye girenlere madalya ve katılım sertifikası verildi.

KARATAŞ VE AYDINLI YENİŞEMEDİ

Ödül töreninden önce Babadağ Kaymakamı Adem Karataş ile  Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı, kozlarını dartta paylaştı. Müsabakada Karataş ve Aydınlı berabere kaldı.  Karataş ve Aydınlı’dan sonra Kamu-Sen İl Temsilcisi ve TES Şube Başkanı  Emre Erdoğan ile MHP  İl Başkan Yardımcısı Yasin Özpek mücadele etti. Çekişmeli geçen müsabakada Erdoğan ve Özpek yenişemedi. MHP İl Başkanı Yasin Özpek, müsabakaya katılan Ülkücü gençlerin tamamına eşofman hediye etme sözü verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.