Denizli’de Dijitalleşme Adına Büyük Bir Adım

Denizli’de Dijitalleşme Adına Büyük Bir Adım

Hemen hemen 5 milyon müşteriye elektrik tedarik hizmeti sunan Aydem ve Gediz Elektrik, işletme müşterileri için büyük kolaylık sağlayacak e-mutabakat uygulaması başladı.

A+A-

Aydem ve Gediz Elektrik tarafından e-mutabakat uygulamasına geçildi. Tüzel veya şahıs şirketleri bu şekilde KDV hariç 5 bin TL ve üstü faturaları için beyan etmeleri gerekli olan ‘Mal ve Hizmet Alımlarına İlişkin Bildirim Formu’ (BA) ve ‘Mal ve Hizmet Satışlarına İlişkin Bildirim Formu’ (BS) mutabakatlarını, bundan sonra daha kolay takip edebilecekler.

E-mutabakat sistemine geçişle birlikte, sistemde e-posta bilgisinin güncel olması koşuluyla Aydem ve Gediz Elektrik tarafından gerekli her türlü bilgi, e-posta ortamında müşteriyle paylaşılabilecek. E-mutabakat sisteminden yararlanabilmenin tek şartı ise e-posta bilgisinin güncel olması. Bu sistem sayesinde müşterilerin her ay imza alarak süreci manuel olarak takip etme zorunluluğu ortadan kalkacak.

Uygulamayla fatura güncelleme işlemleri, ilgili ayı takip eden ayın 15’i ile 30’u arasında yapılabilecek. E-mutabakattan yararlanmak isteyen müşterilerin, şirket e-posta adreslerini ve diğer iletişim bilgilerini, Aydem ve Gediz Elektrik’in müşteri ilişkileri merkezlerinden, web sitelerindeki online işlemler sayfasından veya 0850 800 0 186 numaralı iletişim merkezi aracılığıyla güncellemeleri gerekiyor.

Genel Müdür Çağdaş Demirağ: “Dijitalleşme Adına Büyük Bir Adım”

Söz konusu yeniliğin, doğrudan müşterilerin e-posta adreslerine gittiği için veri güvenliği sağladığını söyleyen Aydem ve Gediz Elektrik Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, konu ile ilgili görüşlerini şu şekilde belirtti: “Dijitalleşme adına büyük bir adım daha atmış olduğumuz bu uygulama, müşterilerimizin hayatlarını oldukça kolaylaştıracak. Mutabakatlarla ilgili uyuşmazlık söz konusu olduğunda müşterilerimizin kolaylıkla ekstre yüklemesi ve karşılaştırma yapabilmesi sağlanacak.”

Demirağ sözlerini, “Müşterilerimiz, gerçekleştirilen tüm mutabakatları uygulama üzerinden takip edecek, ihtiyaç olması durumunda geçmiş mutabakatları ile e-fatura ve e-arşiv faturalarına da kolaylıkla ulaşabilecekler.” şeklinde sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.