Denizli'de Dolandırıcılar JASAT'tan Kaçamadı

Denizli'de Dolandırıcılar JASAT'tan Kaçamadı

Denizli il jandarma komutanlığınca, faili meçhul nitelikli dolandırıcılık olaylarına yönelik olarak yürütülen faaliyetler kapsamında,

A+A-

Kendisini jandarma personeli olarak tanıtan şüpheli A.C. Çal ilçesinde ikamet eden B.K. İsimli yaşlı vatandaşı, evinde bulunan ziynet eşyalarının suça karıştığını (40.000 TL. Değerinde), gerekli incelemenin yapılması için kendisine teslim etmesi gerektiğini söyleyerek dolandırmıştır.

İl jandarma komutanlığına bağlı jandarmanın dedektifleri olan jandarma suç araştırma timleri (JASAT) ve çal ilçe jandarma komutanlığı ekiplerince yapılan detaylı ve ısrarlı çalışmalar neticesinde olayın diğer şüphelileri olan A.D., A.A., Z.A., S.A. Ve B.E.’de tespit edilmiştir.

Yapılan başarılı operasyon sonucunda, A.D., A.A., Z.A., S.A. Denizli ilinde, A.C ve B.E. İsimli şüpheliler ise Burdur ilinde yakalanmıştır.

Adli makama sevk edilen A.D., A.A., Z.A., S.A. Tutuklanmış, S.A. Ve B.E. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Devam eden soruşturmada şüpheli şahısların 02 Şubat 2022 tarihinde Uşak ilinde meydana gelen (1) faili meçhul nitelikli dolandırıcılık olayını da gerçekleştirdikleri tespit edilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.