Denizli'de Eğlence Merkezinde Rahatsızlanan Adam Öldü

Denizli'de Eğlence Merkezinde Rahatsızlanan Adam Öldü

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde kaza sonrası evine gönderilen şahıs arkadaşlarıyla birlikte alkol aldıktan sonra yaşamını yitirdi.

A+A-

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde geçirdiği bisiklet kazasından sonra yaralanan ve antibiyotik verilip evine gönderildiği öne sürülen 36 yaşındaki İbrahim Sizgen, arkadaşları ile beraber alkol aldıktan sonra hayatını kaybetti.

Olay, ilçeye bağlı Alaattin Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre İbrahim Sizgen, bisikletiyle hareket halindeyken yola aniden çıkan köpeğe çarptı. Takla atan Sizgen, yere düştü. Sizgen, Çameli Devlet Hastanesine kaldırıldı. 36 yaşındaki Sizgen, burada yapılan müdahalesinde iç kanama şüphesiyle bir süre kontrol altında kaldıktan sonra verilen antibiyotikle evine gönderildi.

Bir Anda Rahatsızlandı

Verilen hapı alan Sizgen, aynı günün akşamında 3 arkadaşıyla birlikte eğlence mekanına gitti. Burada alkol alan Sizgen, bir anda fenalaştı. Hemen Çameli Devlet Hastanesine kaldırılan Sizgen, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

36 yaşındaki adamın kesin ölüm nedeni Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak.

Kaynak: denizli24haber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.