Denizli'de İki Firma Konkordato İlan Etti

Denizli'de İki Firma Konkordato İlan Etti

Denizli'de faaliyette olan 2 firma ile alakalı konkordato kararı verildi. İşte detaylar...

A+A-

Denizli'de faaliyette olan bir tanesi mermer diğeri tekstil sektöründe olan 2 firma ile alakalı konkordato kararı verildi. Karar gereğince 2 firmanın borçları için 51'er ay eşit ödemeli taksit fırsat imkanı sunuldu.

Denizli'de faaliyet gösteren Ahmet Serhan Küçüker, Banu Küçüker SS Doğaltaş Traverten Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi hakkında TC. Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığı tarafından konkordato kararı verildi. Karara göre ilgili firmaya ve kişilere ait 11 milyon 349 bin 954 lira 28 kuruş borcun 51 ay taksitle ödenmesine karar verildi. Kararda ayrıca SMMM Fatih Akyol'da kayyım olarak atandı.

Kayyım Atandı

Yine Denizli'de faaliyet gösteren Aser İnşaat Tekstil Nakliye Madencilik Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi hakkında da TC. Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığı tarafından konkordato kararı verildi. Kararda firmaya ait taşınır ve taşınmaz malların bankalardan tarafından ipoteklerinin kaldırılmasına, 20 milyon 543 bin 718 lira
62 kuruş borcun 51 ay boyunca eşit taksitlerle ödenmesine karar verildi. Kararda ayrıca SMMM Ahmet Bayram'ın da kayyım olarak atanmasına karar verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.