Denizli'de Kaçakçılık Operasyonu!

Denizli'de Kaçakçılık Operasyonu!

İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince;

A+A-

Denizli ilinde uyuşturucu madde satışı ve kaçakçılık faaliyeti yaptığı yönünde yapılan çalışmalar sonucu alınan bilgiler doğrultusunda takip ve aramalar yapılmış, sahte kimlik ve ehliyet kullanan şüpheli şahsın gerçekleştirilen aramalarda;

 

361 şişe kaçak içki, 110 gram esrar maddesi, 2 adet ecstasy hap, 73 adet fişek, 2 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 11 adet laptop, 3 adet laptop bataryası, 7 adet laptop adaptörü, 3 adet LCD televizyon, 2 adet sahte sürücü belgesi, 2 adet sahte nüfus cüzdanı bulunarak el konuldu.

 

Yapılan kimlik tespiti sonucu şüpheli şahsın 22 ayrı suçtan toplam 21 yıl 7 ay hapis cezası ile arandığı tespit edildi. Şüpheli şahsa yardım ederek suça iştirak eden 1 şahıs ile birlikte yakalanan her iki şahıs adli makamlara Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Resmi Belgede Sahtecilik, 6136 SKM ve 5607 SKM suçları ile ilgili olarak sevk edildi, her iki şüpheli şahısta adli mercilerce tutuklandı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri piyasaya sürülmek üzere sahte para bulunduran şahıs ve organizasyonların deşifre edilerek yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında;

 

Yapılan aramada bir aracın ön kaputuna gizlenmiş vaziyette 429 adet 50’lik 671 adet 20’lik sahte banknot olmak üzere toplam 1100 adet İngiliz Sterlini para piyasaya sürülemeden ele geçirildi.

 

Parada Sahtecilik suçu işlediği tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalanmış, çıkarıldıkları adli mercilerce 2 şahıs tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.