Denizli'de Okul Çevreleri Temizleniyor

Denizli'de Okul Çevreleri Temizleniyor

Denizli'de emniyet mensuplarının "Huzurlu Okul" uygulamaları devam ediyor.

A+A-

DENİZLİ (AA) - 

Denizli'de polisi okul çevrelerini temizlemeyi sürdürüyor. Gerçekleştirilen "Huzurlu Okul" uygulaması kapsamında okul çevrelerinde yapılan kontrollerde 10 araca, 8 bin 772 TL  para cezası kesildi, yakalama kararı olan 1 kişi ise gözaltına alındı. 

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Asayiş ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteği ile il merkezindeki okul çevrelerinde denetim gerçekleştirdi. 

Ekiplerin "Huzurlu Okul" uygulaması kapsamında Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerindeki bazı okulların çevrelerinde eş zamanlı gerçekleştirdiği denetimlerinde okul ve park çevrelerindeki şüpheli şahıslar kontrol edildi. Narkotik köpeği "Jiby"nin de katıldığı denetimlerde araçlar da arandı. 

1 Gözaltı

Uygulama kapsamında 219 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sisteminden sorgulamaları yapıldı, 146 araç kontrol edildi. Denetimler sırasında 10 araca, 8 bin 772 lira trafik cezası kesilirken,  yapılan kimlik kontrolünde yakalama kararı olan 1 kişi gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.