Denizli'de Uyuşturucu Taciri Tutuklandı

Denizli'de Uyuşturucu Taciri Tutuklandı

Denizli Emniyetinin Cumhuriyet Başsavcısının talimatları ile kaçakçılarla mücadelesi devam ediyor.

A+A-

13.04.2020-19.04.2020 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde;

Denizli'de Akaryakıt Kaçakçılığı suçunun önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar doğrultusunda, durumundan şüphelenilen bir araçta her biri 1.200 litre kapasiteli dolu vaziyette 3 adet plastik tank içerisinde bulunan ürünün kontrol edildiğinde ulusal marker ölçüm cihazı ile yapılan ölçümlerde geçersiz sınıfına giren 3.700 Litre Karışımlı Kaçak Akaryakıt olduğu anlaşılan yakıta el konulmuştur.

Yapılan operasyon neticesinde (1) şüpheli şahıs hakkında 5607 SKM Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapılmıştır.

Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı, Emtia Kaçakçılığı, Alkollü İçki Kaçakçılığı konuları ile ilgili olarak gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde; toplam (5) şüpheli şahıs yakalanmış,  Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu ve 6136 Sayılı Kanun kapsamında Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında kanun kapsamında adli işlem, 4733 Sayılı Tütün ve Tütün Mamulleri İle Alkol Piyasası Düzenlemesine İlişkin Usul ve Esasları Kanunu kapsamında idari yaptırım uygulanmıştır.

Kaçak eşya (yabancı menşeili) satışı yapıldığı değerlendirilen iş yerlerinde, tespit edilen şüpheli araçlarda ve şüpheli şahısların ikametlerinde aramalar yapılmış.

-1.157Adet Kaçak Eşya (Kulaklık, Cep Tel. Aksesuarı, Şampuan),

-2.990 Adet Makaron,

-1.785 Kg. Kaçak Kuru Gıda Maddesi ( Yabancı meşeili)

-50 Kg. Kaçak Maraş Otu ( Yabancı meşeli)

-43 Kg. Kaçak Çay ( Yabancı meşeli)

-13 Litre Kaçak Kişisel Kullanım Kozmetik Malzemesi ( Yabancı meşeli)

-34 Şişe Kaçak/Sahte Alkol,

-6 Litre Etil Alkol,

-2 Adet Ruhsatsız Av Tüfeği ele geçirilmiştir.

Narkotik  Suçları;

Sarayköy'de durumundan şüphelenilerek durdurulan araçta bulunan (1) şüpheli şahısın yapılan üst aramasında (50 ) gram eroin maddesi ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheli şahıs hakkında, Sokağa çıkma yasağını ihlal etmesinden dolayı idari işlem,  Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretten adli yapılmış, şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.