Denizli'de Zehir Tacirleri Yakayı Ele Verdi

Denizli'de Zehir Tacirleri Yakayı Ele Verdi

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından Denizli'de uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlar gerçekleştirildi. Operasyonlarda toplam 16 şahıs tutuklandı.

A+A-

Denizli'de 12 - 19 Nisan tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; Denizli genelinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslar ile uyuşturucu madde kullanan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda; bir ikamette uyuşturucu madde bulundurulduğu ve satışının yapıldığı şeklinde istihbarı bilgiler alınması üzerine düzenlenen operasyonda; 5 şüpheli şahıs yakalandı.

Şahısların üzerlerinde ve ikamette yapılan aramada; operasyon esnasında yakalanmamak için banyo gideri içerisine döküldüğü anlaşılan ve görevlilerce elektrik süpürgesi yardımı ile çekilen 70 gram Kannabinoid Maddesi ve Uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 2025 TL nakit para ele geçirildi.

Adli makamlara Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan sevk edilen 5 şüpheli şahıstan 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yine Denizli genelinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslar ile uyuşturucu madde kullanan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda;  Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağına uymayarak aracı ile trafiğe çıkarak uyuşturucu madde sattığı tespit edilen 1 şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheli şahsın  üzerinde ve aracında yapılan aramalarda aracın radyo kısmının içerisine zulalanmış, satışa hazır vaziyette muhtelif cins ve miktarlarda Uyuşturucu madde  ele geçirildi. Yakalanan 1 şüpheli şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan adli işlem yapıldı.

Sokağa Çıkma Yasağında Uyuşturucu Satarken Yakalandı

16 ŞAHIS TUTUKLANDI

Denizli genelinde yuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 33 şüpheli şahıs yakalanmış, haklarında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilen toplam 16 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan operasyon ve aramalarda;

Yarım kilogram esrar maddesi, Muhtelif cins ve miktarlarda satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde, Uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 2 bin 25 TL para, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, tabancalara ait 8 adet mermi, 1 adet hassas terazi, ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.