Denizli'deki Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı

Denizli'deki Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir acil tıp teknisyeninin, köpek çiftliğinde ceset gömmek isterken yakalanması olayı hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

A+A-

DENİZLİ (AA) - 

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, dün acil tıp teknisyeninin ceset gömmek isterken yakalanması olayı ile alakalı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, Pamukkale ilçesine bağlı Zümrüt Mahallesi Orhangazi Caddesi'ndeki bir evde bir kişinin öldürüldüğü ve maktulün cesedinin halıya sarılı olarak gömüleceği şeklinde ihbar alındığı belirtildi. 

 İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince belirlenen yerde tedbir alınarak beklendiği ve belirtilen adrese cesedi gömmek üzere gelen H.D'nin yakalandığı kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:

1 Kişi Aranıyor

"Olay mahallinde yapılan araştırmada ölen şahsın Sercan Yıldırım olduğu, ilk incelemede ateşli silah ile öldürüldüğü görülmüştür. Olay yerinde 4 adet tabanca, 1 adet tüfek, bıçak, kılıç, pek çok mermi kovanı ile silah dönüştürmekte kullanılan ekipmanların bulunduğu görülmüştür. Olay nedeniyle üç kişi yakalanarak gözaltına alınmış, bir kişinin ise aranmasına devam edilmektedir. Cesedin kesin ölüm sebebi otopsi sonucunda belirlenecektir. Soruşturma halen devam etmektedir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.