Denizlili Kadına Ahpap Eli Uzandı

Denizlili Kadına Ahpap Eli Uzandı

Denizli’de geçirdiği trafik kazasından sonra ayağına 34 parça platin takılan yüzde 48 engelli 44 yaşındaki Züleyha Çakır’a Denizlili Ahpaplar yardım eli uzattı.

A+A-

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesi'nde ikamet eden 44 yaşındaki Züleyha Çakır 2010 yılında geçirdiği kazadan sonra 3 buçuk yıl hastanede kaldı. 5 ameliyat geçiren Çakır’ın ayağına 34 parça platin takıldı. Çalışamayan Çakır evrakları elinde olmasına rağmen yardım çığlıklarına cevap alamadığını, aynı zamanda migren ve tansiyon hastası olduğunu söyledi. Çakır, ev sahiplerinin yardım etme niyetine rağmen su ve elektrik faturalarını da ödeyemediği için evden çıkarıldı.

Bu durumun ulusal haber ve yayın organlarına düşmesinin ardından Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP Platformu’ndan Denizli AHPAPlılara seslenerek, “Denizli AHBAP! Haydi bulun ablamızı!” dedi.

sdff.png

Bu çağrı üzerine Denizli AHBAP Patformu üyeleri harekete geçti ve 44 yaşındaki Züleyha Çakır’a ulaştılar. Züleyha Çakırla yakından ilgilenen Denizli Ahbaplılar sürecin takipçisi olacaklarını dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.