Denizlispor 5'ledi ligde kaldı! Samsunspor düştü

Denizlispor 5'ledi ligde kaldı! Samsunspor düştü

Spor Toto 1. Lig 33. hafta maçında Denizlispor evinde ağırladığı Gaziantepspor'u 5-0 mağlup ederek, Samsunspor'un Giresunspor'a 2-1 kaybetmesi sonrasında ligde kalmış oldu.

A+A-

Spor Toto 1. Lig 33. hafta maçında Denizlispor sahasında konuk ettiği Gaziantepspor'u 5-0 mağlup etti. Samsunspor'un deplasmanda Giresunspor'a 2-1 kaybetmesinden sonra Denizlispor bitime bir hafta kala ligde kalmış oldu.

Spor Toto 1. Lig'de Denizlispor kendisi açısından hayati öneme sahip mücadelede Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil siyahlıların oldukça etkili olduğu karşılaşmanın ilk yarısı Denizlispor'un 3-0 üstünlüğü ile sona ererken 90 dakikada 5-0 sona erdi.

Denizlispor'a bu önemli mücadelede galibiyeti getiren golleri Mehmet Akyüz (3), İsmail Haktan Odabaşı ve Ziya Alkurt kaydetti. Maçın adamı ise hat-trick yapan yeşil siyahlıların golcüsü Mehmet Akyüz oldu.

Denizlispor Ligde Kaldı

Kümede kalma mücadelesindeki diğer maçlarda ise Samunspor deplasmanda Giresunspor 2-1 kaybederken Eskişehirspor'da sahasında Boluspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçlarla Samsunspor 2. Lig'e düşmüş oldu.

Son hafta Denizlispor deplasmanda Boluspor ile oynarken, Eskişehirspor deplasmanda Adanaspor ile Samsunspor'da sahasında Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.