Denizlispor'da Prim Sevinci

Denizlispor'da Prim Sevinci

TFF 1. Lig 2021-22 Sezonu 9. Hafta karşılaşmasında sahasında Balıkesirspor’u 2-1 yenen Altaş Denizlispor’da yönetim futbolculara toplam 260 bin lira prim dağıttı.

A+A-

Kocaelispor karşılaşmasının önemine dikkat çeken Altaş Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Uz, “Balıkesirspor galibiyeti ile ligde önemli bir ivme yakaladık. Şimdi bu çıkışımızı sürdürmek ve bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Önümüzde Kocaelispor karşılaşması var, takımımız iyi bir şekilde hazırlanıyor. Oyuncularımızın gayretini ve çabasını görüyoruz. Sahada mücadele ettiklerini görmek bizleri mutlu ediyor. Bizler de futbolcularımıza söz verdiğimiz primleri hesaplarına yatırdık. Yönetim Kurulu olarak elimizden geleni yapıyor, ödemelerimizi düzenli bir şekilde gerçekleştiriyoruz” diye konuştu. 

Pazar günü oynayacakları Kocaelispor karşılaşmasına tüm taraftarları davet ettiğini belirten Başkan Uz, “Güzel bir aile ortamı yakaladık. Yönetim, futbolcu, teknik heyet ve çalışanlar olarak kenetlendik. Kulüp içerisinde maddi ve manevi güzel şeyler oluyor. Şehrimizin desteğini hissetmeye başladık. Protokol, iş adamları ve şehrimizin önde gelenleri Denizlispor’un yanında yer almaya başladı. Şimdi sıra taraftarımızda. Onlarda maça gelerek futbolcularımıza itici güç olsunlar. Onların desteğine ihtiyacımız var. Pazar günü oynayacağımız Kocaelispor maçına tüm taraftarlarımızı davet ediyorum, artık stadyumumuzu dolu görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.