Denizli'ye Garaj Akademisi Kuruluyor

Denizli'ye Garaj Akademisi Kuruluyor

Denizli'ye Garaj Akademisi Kuruluyor

A+A-

Makina Sanayici İşadamları Derneği öncülüğünde, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde ‘Garaj Akademi’ kurularak, yeni üretim teknikleri ve bilimsel projeler hakkında çalışma yürütülecek.

 

MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliği yaptığı, Akparti Denizli İl Başkanı ve MAKSİAD üyesi  Necip Filiz'in başkanlık ettiği toplantıya da Denizli’de faaliyet gösteren Meslek Lisesi ve Çıraklık Eğitim Merkezi müdürleri, PAÜ Mühendislik Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nazım Usta akademisyenler Prof. Dr. Mehmet Orhan, Prof. Dr. Numan Bektaş ve Denizli Meslek Yüksek Okulu'ndan öğretim görevlisi Ömer Dican katıldı.

 

MAKSİAD’da gerçekleştirilen toplantı da Denizli'de mesleki eğitim konusunda sorunların konuşulmasının yanı sıra, somut çözüm önerilerinin getirildiği toplantının belirli aralıklarla gerçekleştirilmesine karar verildi. Mesleki Eğitimin farkındalığı ve Mesleki eğitim veren kurumların cazibe merkezi haline gelmesi için bir yol haritası çizildi. Okul aile birlikleri, okul idareleri ve öğrencilerle doğrudan iletişim ağının oluşturulması adına çalışmalar yürütülecek

 

Ayrıca Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nde Garaj Akademisi kurularak, akademisyenlerle sanayicilerin, öğrencilerle, teknik personelin buluşarak, yeni ve verimli çalışmalar, projeler geliştireceği bir platform oluşturulmasına karar verilmiştir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.